El femení del Patí Hoquei cau contra el CP Manlleu en un partit boig

El Patí Hoquei ha caigut a la pista del CP Manlleu / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a caure com a visitant i en aquest cas a la pista del CP Manlleu (6-4). Les santcugatenques s'han enfrontat contra un dels equips més en forma de la categoria i no han pogut sumar malgrat els dos gols de Blanca Soldevila, Carolina Escobar i Judith Navarro.

Un minut boig al final del primer temps ha marcat la resta del partit. Després d'una primera part igualada i amb empat a dos en el marcador, les locals han fet tres gols abans d'arribar al descans, trencant així el partit i arribant a la mitja part 5 a 3 a favor. En el segon temps, ha continuat la igualtat del primer temps i manlleuenques i santcugatenques han aconseguit un gol més cadascun per arribar al final amb un 6 a 4 a favor del CP Manlleu.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, creu que el partit s'ha decidit en el minut boig d'abans del descans.

Pep Mateo

En aquest minut ens han fet tres gols i nosaltres un. No hem sabut controlar-les i aquí s'ha decidit el partit.

La següent setmana les santcugatenques reben el CP Vilanova.