El Patí Hoquei supera el Jolaseta amb claredat a la pista i a la classificació


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (4-0) el RC Jolaseta a la 5a jornada de Primera Divisió. Tres gols de Marco Aguarón i un de David Yepes donen la victòria a un conjunt santcugatenc que ha portat la iniciativa del joc en tot moment i que s'ha mostrat molt pràctic amb un joc molt directe.

Bon partit del conjunt vermell-i-negre que ha tingut davant un conjunt basc bastant inocent en atac que no ha posat en problemes la porteria de Ramon Gascón. Al poc de començar, Marco Aguarón ha fet el primer per als santcugatencs i uns minuts després, el mateix Aguarón ha fet el segon amb el que s'ha arribat al descans. En segon temps, els santcugatencs han ampliat l'avantatge de nou amb diana d'Aguarón que ha aprofitat un bon servei de Pablo Soler. Abans d'acabar David Yepes ha fet el quart i definitiu amb el que s'ha arribat al final.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca el plantejament que ha fet el seu equip.

Lluis Galbas

Hem fet un hoquei control intentant frenar el Jolaseta i ens ha sortit bé, hem aconseguit els tres punts.


Amb la victòria, els santcugatencs se situen a mitja taula amb nou punts. La següent setmana els santcugatencs visiten el Shum Maçanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.