Definida la primera semifinal del Campionat Catalunya, Junior-RC Polo


  • Comparteix:

L'equip masculí del Junior tanca la primera fase del Campionat de Catalunya com a segon del grup B en perdre (1-2) a casa davant el Club Egara . Els blau-i-negres s'enfrontaran al RC Polo, primer del grup A, en semifinals dissabte de la setmana vinent. Els egarencs esperen rival, que sortirà del partit entre l'Atlètic Terrassa i el FC Barcelona.

Amb els dos conjunts ja classificats per a les semifinals, el principal al·licient era saber qui es feia amb la primera plaça del grup. Els dos primers quarts han estat força igualats, no obstant el marcador no s'ha mogut i l'empat a zero s'ha mantingut durant aquest temps. I és que els gols s'estaven reservant per al tercer quart. El Junior s'avançava amb un gol d'stroke d'Edu Garriga, que Garcia-Chicote s'encarregava de neutralitzar. Però abans que acabés aquest tercer període, l'egarenc Edu Arbós ha fet el segon dels visitants, que seria definitiu.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, considera que el seu equip ha fet un bon partit i que els joves convocats per aquesta ocasió han fet un bon paper.

Jorge Dabanch

Preferíem guanyar a perdre, però ens ha tocat perdre. Però hem fet un bon partit. Els jugadors que no són habituals al Divisió d'Honor ho han fet bastant bé.


Diumenge es disputarà l'últim partit del grup A entre l'Atlètic Terrassa i el FC Barcelona. Un dels dos serà el rival del Club Egara en semifinals. L'entrenador egarenc, Patricio Keenan, espera que l'equip pugui aribar a la final com va fer l'any passat.


Patricio Keenan

Aquest any hem renovat l'equip i ens proposem, almenys, repetir el paper de l'any passat en què vam arribar a la final.



Dissabte de la setmana que ve tindran lloc les semifnals i l'endemà la final i el partit pel tercer i quart lloc a les instal·lacions del RC Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.