Cinc conjunts del Patí Hoquei Sant Cugat competiran per ser equips de Preferent


  • Comparteix:

El júnior de Zanón serà l'últim equip a tancar l'eliminatòria / Font: Phcsc

El júnior de Zanón serà l'últim equip a tancar l'eliminatòria / Font: Phcsc

Cinc equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) afronten aquest cap de setmana les eliminatòries per accedir a Preferent. En cas de superar el doble enfrontament, partit d'anada i tornada, se sumaran al juvenil i l'infantil A i al prebenjamí d'iniciació ja classificats.

Dos partits separen els cinc equips del PHCSC de la categoria que dóna opció al Campionat de Catalunya. El prebenjamí A té com a rival l'Arenys de Munt, el benjamí C el Sant Ramon, el benjamí A el Sentmenat, l'aleví A el Manlleu i el júnior A el Blanes.

El coordinador esportiu del Patí Hoquei, Robert Rué, és optimista respecte a la classificació dels conjunts vermell-i-negres.

Robert Rué

Crec que un 90 per cert, per no dir tots, tenen opcions de classificar-se.


L'aleví A ha de remuntar el (6-4) de l'anada aquest diumenge a la tarda al pav 2. La resta jugaran l'anada i la tornada aquest cap de setmana, excepte el júnior d'Albert Zanón, que haurà d'esperar una setmana més ja que l'eliminatòria es disputa en dos caps de setmana.

El club santcugatenc ja té tres conjunts classificats, el juvenil i l'infanil A i el prebenjamí d'iniciació. Aquest últim encara ha d'afrontar l'última jornada de lliga però té la plaça assegurada.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.