El Junior vol recuperar el ritme amb dos amistosos davant el CD Manquehue xilè


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Junior torna a la feina amb dos amistos davant l'actual campió del Torneig Internacional de Reis del RC Polo, el Manquehue xilè. Amb l'objectiu de recuperar el ritme de partits i la forma, els de Jorge Dabanch jugaran aquest divendres i diumenge a casa a un quart de cinc de la tarda.

La competició d'herba s'atura durant aquest inici d'any per donar pas al Campionat de Catalunya de sala, que es disputarà en dos caps de setmana, a partir del 18 de gener. Fins que no arribi la competició oficial, el Junior mira de recuperar la forma i la intensitat amb algun amistós.

La sorpresa de l'últim Torneig de Reis del Polo, el CD Manquehue xilè, servirà al conjunt blau-i-negre per fer el primer test de l'any. En opinió del tècnic Jorge Dabanch, és un bon rival.

Jorge Dabanch

Són campions de Xile. Els he vist jugar i crec que serà un bon partit per agafar el ritme després de les vacances.


Enguany, el Junior debutarà a Primera Divisió del català de sala a la pista de l'Egara d'aquí a dos dissabtes. Egara 1935, Vallès Esportiu i Atlètic Terrassa seran els seus rivals. Si els santcugatencs acaben entre els dos primers classificats del grup A, disputaran les semifinals del torneig el cap de setmana següent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.