El Patí Hoquei 'fitxa' jugadors del planter per cobrir les baixes d'Aguarón i Borja


  • Comparteix:

Marco Aguarón, amb el 9, i Borja Jiménez a la seva esquerra / Font: Facebook

Marco Aguarón, amb el 9, i Borja Jiménez a la seva esquerra / Font: Facebook

El Patí Hoquei Club Sant Cugat decideix suplir les baixes de Marco Aguarón i Borja Jiménez amb jugadors de la casa. En una clara aposta pel planter, el club santcugatenc farà fitxa del primer equip als sub 23 Miki Soler i Joan Sesé i els júniors Àlex Sánchez i Pau Gilabert.

El sènior del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna de les vacances nadalenques amb novetats. Dos jugadors han causat baixa en l'equip entrenat per Lluís Galbas. A l'anunciada marxa de Marco Aguarón, per estudis a l'estranger, s'ha afegit la de Borja Jiménez, per motius personals. Dos jugadors a qui el club agraeix la seva entrega, no obstant s'han format des de petits i han crescut al club vermell-i-negre.

Davant la necessitat de suplir les dues absències, l'àrea técnica del club d'acord amb l'entrenador Lluís Galbas aposta pels jugadors de la casa. Al sub 23 que ja tenia fitxa amb el primer equip, Adrià Pinto, se sumen Miki Soler i Joan Sesé, i al júnior David Yepes, els seus companys d'equip Àlex Sánchez i Pau Gilabert. Per tant, sis joves jugadors de la casa seran el reforç del primer equip el que resta de temporada. Tots ells s'incorporaran a la rutina del sènior i l'alternaran amb els seus respectius equips. El club no descarta fer alguna fitxa més si ho creu oportú. El vicepresident del PHCSC, Albert Salarich, reconeix que caldrà anar partit a partit a l'hora de combinar els jugadors i els equips implicats.


Albert Salarich

Hem fet més fitxes per poder combinar en funció de les necessitats de cada equip. I així ho farem fins a final de temporada.



El primer equip, segon de la Primera Divisió, es troba en posició d'ascens a Ok Lliga, a només un punt del líder, el FC Barcelona B. En aquest segon tram de la lliga, el conjunt vermell-i-negre espera aconseguir una de les places que dóna dret a jugar la Copa del Príncep.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.