El femení del Patí Hoquei suma sis punts en la doble jornada de cap de setmana

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat passa per sobre del Traviesas de Vigo (10-0) i s'apropa a la permanència a l'OK Lliga. Les rivals, amb només quatre jugadores de pista i dues porteres, no han oposat resistència en cap moment i el tècnic santcugatenc, Pep Mateo, ho ha aprofitat per donar minuts a les jugadores menys habituals. Amb la victòria les santcugatenques sumen 15 punts després de les dues victòries, contra Borbolla i Traviesas, d'aquest cap de setmana rodó.

Tres gols de Judith Navarro, tres més d'Anna Espriu, i un de Laura de los Santos, d'Anna Farrés i de Blanca Soldevila, a més d'un en pròpia porta de les gallegues, han servit perquè les santcugatenques hagin passat per sobre d'un innocent Traviesas de Vigo.

El matx ha quedat sentenciat en els primers cinc minuts, quan les noies de Pep Mateo han agafat un avantatge de tres gols. El primer temps ha finalitzat 5 a 0 per a les vermell-i-negres. En el segon temps, el guió ha estat el mateix, un partit dominat en tot moment pel Patí Hoquei i un Traviesas de Vigo que amb prou feines passava la línia de mig camp. Fins i tot hi ha hagut moments en què les visitant han jugat amb una menys per lesió i falta de canvis. Al final, victòria sense pal·liatius per a les jugadores d'un Pep Mateo, que considera normal la victòria davant un rival tan dèbil.

Pep Mateo

Havíem de guanyar el partit i deixar la porteria a zero. En partits que guanyes 10 a 0 no aprens massa.

La següent setmana, les santcugatenques tornen a jugar a casa i en aquest cas contra un altre rival directe a la taula, el Bigues i Riells que té nou punts.