L'Arenys apallisa un Patí Hoquei Club Sant Cugat desconegut


  • Comparteix:

El Patí Hoquei s'ha vist sorprès a Arenys

El Patí Hoquei s'ha vist sorprès a Arenys

El Patí Hoquei Club Sant Cugat surt apallissat (9-1) contra tot pronòstic de la pista de l'Arenys de Munt, 11è classificat de Primera Divisió. Al descans els locals ja vencien per 6 gols a 1, i a la represa han acabat de sentenciar el partit. Malgrat l'ensopegada, els santcugatencs segueixen en posicions de classificació a la Copa del Príncep, quan resten tres jornades per al final de la primera volta. (Seguirà amplicació)

La jornada es presentava propícia perquè el Patí Hoquei Club Sant Cugat s'erigís com el líder de Primera Divisió. El FC Barcelona B va caure dissabte, contra pronòstic, a la pista del Sant Feliu, i això feia que si els santcugatencs complien amb la lògica i s'enduien el triomf de la pista de l'Arenys arribessin al primer lloc. Ara bé, si el resultat dels blaugrana va ser sorprenent el partit que s'ha disputat a Arenys no ha estat menys. Un Patí Hoquei extramotivat ha sortit amb molts ànims, potser massa, i això ha forçat precipitacions dels visitants i encert en els locals.

Ràpidament ha sorprès el rival del Sant Cugat posant-se per davant per 3 gols a 0, els de Galbas han augmentat la intensitat ofensiva i això ho ha aprofitat l'Arenys per anar augmentant la distància des del contratac, arribant al descans vencent 6 a 1 i tancant el matx amb nou gols a favor. El tècnic del Patí Hoquei reconeix que l'ha sorprès l'enfrontament.

Lluís Galbas

És clar que m'ha sorprès. És un resultat que no m'esperava, ens feia il·lusió perquè ens podíem posar líders i tots. Però potser tot això ens ha fet una mala passada.


Després d'aquesta jornada els vermell-i-negres baixen a la tercera plaça, amb 21 punts, un menys que el líder, el Barça B, i el segon, el Mataró. Precisament l'equip mataroní visita la setmana que ve el pav 2 de la rambla del Celler, en una intensa jornada que es presenta decisiva pels interessos del Patí Hoquei de ser a la Copa del Príncep.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.