El Patí Hoquei vol trobar un recanvi per substituir Carolina Escobar


  • Comparteix:

Carolina Escobar ha marxat al seu país per problemes familiars

Carolina Escobar ha marxat al seu país per problemes familiars

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat està cercant una jugadora que cobreixi la baixa indefinida de la colombiana Carolina Escobar. La jugadora vermell-i-negra va marxar al seu país abans de les vacances nadalenques i el club desconeix quan tornarà. En declaracions al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat, Pep Mateo, entrenador del Patí Hoquei, va reconèixer que rastrejaran el mercat per veure si hi ha opcions per substituir Escobar.

Quan resten dos partits per acabar la primera volta, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení torna a la dinàmica de l'estiu i cerca jugadores per reforçar la seva línia ofensiva. La baixa a l'inici de curs de Maria Rosa Tamburini va minvar la capacitat golejadora de l'equip vermell-i-negre. En aquesta faceta han pres un paper destacat Judith Navarro o Anna Espriu, però la colombiana Carolina Escobar era una peça angular per al joc de les de Mateo. Per tot plegat, el tècnic del Patí Hoquei ha assegurat que és prioritari trobar una jugadora per omplir el lloc d'Escobar.

Pep Mateo

Té problemes familars al seu país, de moment no té data de tornada, estem intentant substituir-la malgrat que no se la pot substituir. Estem rastrejant el mercat.


Mateo ha reconegut que amb l'actual plantilla el Patí Hoquei no pot desenvolupar el joc ni obtenir els resultats que s'estaven donant fins ara. Malgrat tot, després de la doble victòria d'aquest cap de setmana contra Borbolla i Traviesas, l'equip vermell-i-negre és cada vegada més a prop de la permanència. El penúltim partit de la primera volta serà també a casa i contra un rival directe, el Bigues i Riells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.