El Palau de Plegamans supera un femení del Patí Hoquei molt competitiu

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat perd (3-0) contra l'HC Palau de Plegamans a la 13a jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques han vist com les anul·laven un gol al límit del descans amb el marcador 2 a 0 en contra en un partit que el tècnic vermell-i-negre, Pep Mateo, creu que han influït les decisions arbitrals.

El matx ha començat amb dos ràpids gols dels locals que han posat les coses coll amunt per les santcugatenques. Dos gols de desavantatge que no han fet baixar els braços a les de Pep Mateo, que han intentat retallar distàncies. A la vora del descans, han vist com els anul·laven un gol que podria haver ficat a les vermell-i-negres en el matx.

En el segon temps, les locals han fet el tercer només començar, sentenciat així el matx i deixant els punts a casa. El tècnic santcugatenc, Pep Mateo, destaca la bona actitud de les seves jugadores malgrat la derrota.

Pep Mateo

Hem tornat a competir i a estar forts a la pista. L'equip continua entrenant-se a tope.

La següent setmana les santcugatenques visiten la pista del Girona, 9è classificat amb 12 punts, pels 18 de les santcugatenques.