El Junior tindrà representació a la Copa del Món Grand Masters de La Haia


  • Comparteix:

Màrius Quintana, a la dreta de la imatge / Font: Màrius Quintana

Màrius Quintana, a la dreta de la imatge / Font: Màrius Quintana

El santcugatenc Marius Quintana formarà part de la selecció espanyola + 60 que participarà a la Copa del Món Grand Masters de La Haia aquest juny. Quintana, que va juga al Junior d'hoquei herba fins fa tres temporades, formarà part d'un conjunt que competirà contra combinats de renom com Holanda, Alemanya i Austràlia.

La il·lusió i les ganes de tornar a agafar un stick d'hoquei herba han fet que la selecció espanyola tingui representació a la Copa del Món Grand Masters que es disputarà a La Haia (Holanda) del 3 al 13 juny. Un exjugador del Junior, Marius Quintana, participarà en l'expedició espanyola a terres holandeses i es posarà a les ordres de Pep Borrell, entrenador de l'equip i instigador del projecte.

Quintana va deixar l'hoquei herba fa tres anys després d'una vida a l'entitat blau-i-negre, però aquest estiu va participar en un Copa Masters organtizada al Polo i va tornar a sentir el cuquet que suposa vestir-se de curt i jugar. A aquella competició l'han seguit diversos partits d'entrenament i alguna concentració per preparar la Copa del Món de La Haia. Marius Quintana afronta amb il·lusió aquest nou repte.

Marius Quintana

Vull seguir fent esport i amb aquesta edat també gaudim de l'hoquei.


El combinat espanyol es veurà les cares amb 15 seleccions de molt nivell com Alemanya, Austràlia, Anglaterra, Irlanda i Holanda, entre d'altres. Segons Quintana, les expectatives espanyoles són molt altes ja que en el torneig disputat a les instal·lacions del Polo, el combinat estatal va pujar al graó més alt del podi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.