El Patí Hoquei masculí guanya el Raspeig a domicili i ocupa la quarta plaça


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ha superat el Raspeig a domicili

El Patí Hoquei ha superat el Raspeig a domicili

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (1-2) a la pista del Raspeig amb gols de David Yepes i Xavi Rubio i ocupa la quarta plaça a un sol punt de l'ascens a Ok Lliga. Els de Lluís Galbas han tingut el domini del matx i han patit en el tram final del partit.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha donat un pas important de cara a la lluita per l'ascens a OK Lliga després de guanyar en una pista complicada com és la del Raspeig. Els locals són els cuers de la categoria, però es defensen amb molt d'ordre. Els santcugatencs han tingut la possessió de la pilota durant tot el partit. El primer gol dels vermells-i-negres ha arribat al primer temps obra de David Yepes.

A la represa, nou gol de Xavi Rubio que semblava sentenciar el matx, però el tram final s'ha convertit en un patiment per a l'equip de Lluís Galbas amb el gol del Raspeig. Finalment 1 a 2 per al Patí Hoquei. L'entrenador de l'equip, Lluís Galbas, destaca la dificultat del triomf pel joc defensiu del rival.

Lluís Galbas

És difícil jugar davant el Raspeig perquè estan esperant únicament les teves errades.


El Patí Hoquei ocupa la quarta plaça amb 31 punts, a un del tercer el Manlleu que pujaria a OK Lliga. Precisament els santcugatencs rebran el Manlleu la propera jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.