El Junior femení perd amb l'Egara i deixa escapar l'opció de ser líder de lliga

El Junior femení estrena amb derrota davant l'Egara (2-1) la fase per al títol de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres desaprofiten l'oportunitat de situar-se al capdavant de la lliga després de la derrota del Polo i l'empat de la Reial Societat. Amb aquests resultats les santcugatenques són quartes i es classificarien per a les semifinals.

El Junior ha començat intens, fent un gran primer temps i demostrant que volia els dos punts de Terrassa. En el minut 10 la golejadora santcugatenca Maria Romagosa ha fet el gol visitant per posar les coses de cara per a les blau-i-negres. Tot i el nivell mostrat el Junior no ha pogut incrementar l'avantatge i ha marxat al descans guanyant per la mínima.

Als quatre minuts de la represa, l'Egara ha aconseguit igualar el marcador i a més, també ha anivellat el joc entre tots dos conjunts. A deu minuts per al final ha arribat la jugada polèmica. Un dels àrbitres ha xiulat un penal stroke favorable al Junior, però després de consultar-ho amb l'altre han decidit que fos un penal còrner. En el contraatac d'aquesta jugada ha arribat el gol del triomf de l'Egara.

El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, es queda amb el joc del primer temps i creu que han de ser exigents per treure conclusions positives.

Joan Vidal

Es tracta de treure conclusions. Ens hem d'emmirallar en el primer temps, però ens ha faltat caràcter en el segon.

El proper partit del Junior és la setmana vinent a casa davant la Reial Societat en el que serà l'únic partit que les santcugatenques jugaran com a locals.