El Jolaseta marca en el darrer anhel i provoca el segon empat seguit del Junior

Edu Garriga, golejador en l'agredolç empat del Junior / Font: Enrico Hockey

El Junior d'hoquei herba masculí rep un gol amb el temps exhaurit per segon partit consecutiu i torna a empatar, en aquesta jornada al camp del Jolaseta (4-4). Els santcugatencs es jugaran a l'últim partit de la primera fase ser en el grup que lluitarà pel títol, en una jornada en què ja no dependrà de sí mateix.

Dues cruels conclusions de partit en dues jornades consecutives han dut el Junior a no dependre d'ell mateix per classificar-se per al grup que lluitarà pel títol de Divisió d'Honor. El Jolaseta, novè classificat, ha sotmès els santcugatencs al mateix càstig que el Polo el cap de setmana passat. Amb el temps acabat, un penal dels locals ha suposat el seu quart gol i l'empat. Un punt amb regust amarg, i més tenint en compte que els de Dabanch han remuntat un partit que tenien molt coll amunt.

El Jolaseta ha arribat al descans manant en el marcador per la mínima, i malgrat que Ferran Saborit ha empatat a la represa, els bascos han anotat dos gols que els feia encarrilar el partit. El Junior no ha abaixat els braços, i de la mà d'un inspirat Edu Garriga ha retallat distàncies fins empatar. Garriga ha completat una gran actuació marcant el seu tercer gol i avançant els santcugatencs a tres minuts per al final, però els locals s'han aliat amb l'èpica per acabar empatant al darrer instant. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, lamenta els minuts finals del partit.

Jorge Dabanch

El punt és just, però ho teníem guanyat. No hem sabut aguantar els darrers minuts, però això és propi de la inexperiència.

Ara el Junior necessita fer un millor paper que el Taburiente per poder classificar-se per al grup que lluitarà pel títol. Els de Dabanch són setens amb vuit punts, mentre que els canaris són sisens amb nou. En la darrera jornada els de Sant Cugat reben l'Atlético San Sebastián, que també té opcions de classificar-se entre els sis primers, els llocs que donen accés al grup privilegiat de la segona fase. El Taburiente, de la seva banda, visita la Complutense, cinquè i ja classificat per a la lluita pel títol.