El Junior masculí diu adéu a la Copa del Rei en la primera eliminatòria


  • Comparteix:

El Junior s'acomiada de la Copa del Rei

El Junior s'acomiada de la Copa del Rei

El Junior masculí d'hoquei herba cau eliminat a quarts de final de la Copa del Rei en perdre (5-2) davant l'Atlètic Terrassa. El conjunt terrassenc no ha donat cap opció als blau-i-negres i al descans ja guanyaven per 3 gols a 0. El Junior s'acomiada de la Copa a les primeres de canvi després de perdre davant un dels favorits al títol.

El Junior sabia que l'Atlètic Terrassa és un dels favorits per al títol, però els blau-i-negres arribaven amb la moral alta després de plantar cara i empatar davant un dels grans com el Polo fa dues setmanes. La moral però s'ha desinflat ràpidament i en un primer temps dominat pels egarencs s'han endut un avantatge de tres gols gràcies a Don Prins per partida doble i a Iñaki Freixa.

A la represa, el mateix Iñaki Freixa ha fet el seu segon gol i el quart del seu equip. Amb el partit sentenciat, el Junior ha tret el seu orgull i amb dos gols gairebé consecutius ha donat vida al partit, però Marc Torrente ha tornat a matar-lo fent el cinquè i definitiu gol.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, reconeix que no han fet un bon partit i que així és impossible guanyar un equip com l'Atlètic.

Jorge Dabanch

A nivell general i individual no hem fet un partit per guanyar. L'Atlètic ens ha fet pagar molt ràpid els errors.



Amb aquest resultat el Junior s'acomiada de la Copa del Rei i ara li queda la segona fase de la Divisió d'Honor, la de la lluita per al títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.