El Patí Hoquei guanya el Dominicos en un partit molt intens

El Patí Hoquei ha superat el Dominicos

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-1) el Dominicos a la 21a jornada de Primera Divisió. Un partit molt intens en què Eloi Gaspar ha fet un doblet suficient per superar el conjunt gallec que ha perdut els nervis en diverses fases del partit, veient diverses targetes blaves i jugant amb un menys en els minuts finals.

La baixa de darrera hora de Brandon Carrara han marcat un matx molt intens i que s'ha decidit amb un gol d'Eloi Gaspar en el minut 12 del segon temps. La primera part ha finalitzat amb empat a un gol fruit de les dianes del mateix Eloi Gaspar pels santcugatencs i Amador Alen pels gallecs. En el segon temps, tots dos equips han tingut opcions de marcar amb diversos penals que no han sabut aprofitar.

Al final el joc s'ha escalfat per banda del conjunt gallec que i ha hagut de veure com Pablo Fernández i Pablo Togores rebien targeta blava. Al final victòria i tres punts per als d'un Lluís Galbas que destaca que la clau del matx ha estat en la falta de concentració dels gallecs en els minuts finals.

Lluís Galbas

Hem tingut que fer un equip a darrera hora perquè teníem moltes baixes. Ells han perdut els nervis i han marxat del partit en els últims minuts i ens han facilitat la feina.

La següent setmana els santcugatencs visiten el CP Areces, 8è classificat amb 28 punts, pels 36 dels santcugatencs.