El Junior rep una contundent pallissa a mans d'un Polo embalat cap al títol

El Polo no ha donat cap opció al Junior / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba rep un sever correctiu (6-0) a mans del Polo, líder de la segona fase de la Divisió d'Honor i candidat ferm a endur-se el títol. Els de Jorge Dabanch, últims classificats d'aquesta segona fase pel títol, segueixen sense conèixer el triomf i sumen dos punts en vuit partits.

Dura derrota del Junior masculí d'hoquei herba a la tercera jornada de la segona fase de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs no han aconseguit frenar el líder a la categoria i principal favorit per endur-se el títol de lliga. L'equip de Jorge Dabanch ha aconseguit mantenir a ratlla el Polo gairebé fins al descans, però els barcelonins han anotat el segon gol a l'últim minut del primer temps.

A la segona part, la superioritat física del Polo ha acabat decantant clarament el partit a favor seu i el Junior ha vist com els barcelonins marcaven quatre gols més i arrodonien un marcador contundent. Amb aquest resultat, el Junior només pot aspirar al cinquè lloc, el penúltim d'aquesta fase.

Tot i la derrota, Jorge Dabanch es mostrava content de l'actuació dels seus jugadors aquesta temporada, en què han certificat la permanència a Divisió d'Honor.

Jorge Dabanch

L'objectiu de la temporada està aconseguit. Ens voliem mantenir a Divisió d'Honor i competint tots els partits, excepte el d'avui.

La setmana que ve, el Junior rep l'Atlètic Terrassa, tercer classificat, a la penúltima jornada de lliga.