El Patí Hoquei manté l'activitat hoqueística jugant a Nantes i Granada


  • Comparteix:

Imatge de l'infantil B d'Eloi Gaspar / font: PHCSC

Imatge de l'infantil B d'Eloi Gaspar / font: PHCSC

L'infantil A del Patí Hoquei Club Sant Cugat participa aquest divendres en un triangular organitzat pel CP Cájar de Granada. De la seva banda l'infantil B i l'aleví A disputen dissabte i diumenge a la ciutat francesa de Nantes en el 20è Torneig Internacional d'aquesta ciutat amb presència d'equips catalans, portuguesos, alemanys, argentins i francesos.

El conjunt infantil A, entrenat per Jordi Raga, es veurà les cares contra els conjunts sub 17 i sub 23 de l'equip andalús. El primer partit el jugarà a les dotze del migdia i el segon a dos quarts de sis de la tarda.

A França, l'infantil B d'Eloi Gaspar s'enfrontarà contra Pati Jonquerenc Club, Salesià, Rsc Darmstadt, Quevert, La Vendée, Nahr 1 i Nahr 2. En el mateix torneig, l'aleví A de Jorge Rivero es veurà les cares contra Arenys de Mar, Noisy, Merignac, SCRA St Omer i Nahr.

Els partits es disputaran al Complex Esportiu de Croissant a Nantes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.