El femení del Patí Hoquei tanca el seu particular 'Tourmalet' a Vilanova


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat es desplaça a la complicada pista del CP Vilanova, tercer classificat, en 22a jornada de l'OK Lliga Femenina. Les vermell-i-negres, amb sis jornades per davant per aconseguir la salvació definitiva, afronten sense baixes l'últim dels partits que les últimes jornades les ha enfrontades amb els tres primers classificats. El matx tindrà lloc aquest dissabte a les vuit del vespre.

Tot i que matemàticament la salvació no es pot donar per feta, el PHCSC fa jornades que se sent virtualment salvat. Amb els 26 punts aconseguits fins ara i els sis partits que encara resten per acabar la lliga, el conjunt santcugatenc està tranquil sabent que després d'aquest dissabte la resta de rivals són més propis de la seva lliga.

Amb la visita a Vilanova es tanca el particular 'Tourmalet' de les vermell-i-negres aquestes últimes jornades en què venen d'enfrontar-se a Manlleu, segon, i Voltregà, líder de la competició. Així també ho reconeix el tècnic, Pep Mateo, que assegura que també aquesta jornada serà difícil puntuar.


Pep Mateo

Acabem el Tourmalet però segurament davant el més assequible dels tres. És una pista complicada i serà difícil puntuar.


L'equip està al complet per afrontar aquest nou compromís. La setmana vinent es torna a interrompre la competició per la disputa de la Champions masculina i a la tornada hauran d'afrontar la recta final davant rivals molt més assequibles. Serà el moment llavors de certificar la permanència a l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.