El Junior i el tècnic Jorge Dabanch tenen pràcticament tancada la renovació


  • Comparteix:

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, espera seguir al club / Font: Enrico Hockey

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, espera seguir al club / Font: Enrico Hockey

El director esportiu de la secció d'hoquei herba del Junior, Nico Wein, ha confirmat a Cugat.cat que tenen pràcticament tancada la continuïtat del tècnic del primer equip masculí, Jorge Dabanch. Wein vol que el contracte de l'entrenador argentí sigui per més d'una temporada. Dabanch també ha confirmat la seva predisposició per renovar i espera que en dues setmanes es tanqui l'acord.

El Junior, en paraules del seu director esportiu, Nico Wein, està molt satisfet amb la feina de l'entrenador argentí, Jorge Dabanch. El primer equip ha aconseguit la permanència a al Divisió d'Honor i a més ha disputat la segona fase pel títol de lliga convertint-se en un dels sis millors conjunts de la categoria. Wein creu que no hi haurà problemes per la renovació de l'entrenador i espera que segueixi més d'una temporada.

Nico Wein

Estem molt contents amb la seva feina i ell molt vinculat al club.


Jorge Dabanch també es mostra optimista de cara a la seva renovació i espera que en un parell de setmanes tot quedi tancat.

Jorge Dabanch

Queden petits detalls i crec que tot es tancarà ràpidament.


La plantilla de cara a la nova temporada tindrà pocs canvis i de moment hi ha un primer fitxatge, el del porter Alberto Carnicer, que substituirà Mauri Carrió que es retira de l'hoquei herba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.