Guinea busca un lloc a la final del Champions Challenge de Glasgow


  • Comparteix:

Cristina Guinea en una imatge d'arxiu amb la selecicó espanyola

Cristina Guinea en una imatge d'arxiu amb la selecicó espanyola

La santcugatenca Cristina Guinea disputarà aquest dissabte amb la selecció espanyola les semifinals del Champions Challenge d'Escòcia. El combinat estatal disputarà a partir d'un quart de sis de la tarda l'últim pas abans de la final davant els Estats Units, conjunt que les va superar en la primera fase per 3 a 1.

El combinat estatal, conegut com les 'RedSticks', amb Cristina Guinea en les seves files disputarà aquest dissabte les semifinals del Champions Challenge davant els Estats Units. Guinea i el seu equip van quedar terceres de grup en empatar davant Irlanda i Sudàfrica i perdre davant el conjunt nord-americà i després de superar en els penals a Bèlgica es troben a un pas de la final. Es dóna el fet que s'han classificat per a les eliminatòries els quatre conjunts del grup B que han superat als quatre de l'A.

L'altra semifinal la disputen Irlanda i Sudàfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.