Lluís Galbas continuarà dirigint el Patí Hoquei masculí la propera temporada


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei masculí, Lluís Galbas, complirà la seva segona temporada al club

L'entrenador del Patí Hoquei masculí, Lluís Galbas, complirà la seva segona temporada al club

L'entrenador del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, ha renovat amb el club santcugatenc per a la propera campanya. Galbas complirà la segona temporada dirigint el conjunt que milita a Primera Divisió. El directiu de l'àrea esportiva de l'entitat, Robert Rué, destaca la bona feina feta pel tècnic i la seva implicació.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i Lluís Galbas han tancat l'acord de renovació de manera molt ràpida. La bona harmonia entre les dues parts ha fet que l'entesa fos immediata. Galbas ha dirigit l'equip durant aquesta temporada 2013-2014 i amb un conjunt jove i ple de jugadors del planter ha aconseguit situar-lo a la part alta de Primera Divisió i en algunes jornades fins i tot en posicions d'ascens a OK Lliga. Els vermell-i-negres acabaran la Primera Divisió a mitja taula i amb una bona feina del tècnic Lluís Galbas segons reconeix el directiu de l'àrea esportiva de l'entitat, Robert Rué. Rué creu que és la persona adient per encapaçalar el projecte.

Robert Rué

El Lluís està molt content a Sant Cugat. Ell serà entrenador del club fins que el Lluís vulgui.


Lluís Galbas s'ha mostrat feliç per seguir dirigint l'equip i amb la línia continuista d'aquesta temporada. Galbas destaca l'aposta que es fa per la gent jove i el planter.

Lluís Galbas

Seguirem treballant amb la gent del planter i amb el mateix projecte.


A falta de dues jornades per acabar la competició, el Patí Hoquei és setè amb 38 punts i dissabte de la setmana vinent rebrà el Sant Feliu de Codines, cinquè amb 41.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.