Un Patí Hoquei inofensiu cau golejat contra el Gijón

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau golejat (0-5) contra el Gijón i suma el sisè partit consecutiu sense guanyar a l'Ok Lliga femenina. Les santcugatenques han dut a terme una de les actuacions més fluixes del curs contra un equip asturià que es juga entrar en competició continental en aquest tram final del curs. María Díez ha estat la protagonista del partit amb quatre dels cinc gols.

Malgrat que a l'anada les de Sant Cugat van posar problemes a un Gijón que és un dels candidats ferms a ocupar les primeres posicions, a la tornada el partit només ha tingut protagonisme visitant. Ja des de ben d'hora, al minut 4, María Díez ha obert la llauna picant la pilota des de l'aire. Les visitants mostraven un joc veloç davant un Patí Hoquei que feia la sensació de patir certa fatiga. Al cap de cinc minuts el Gijón ha encarrilat el partit amb el segon, de nou obra de Díez, i abans del descans una nova pèrdua de les vermell-i-negres ha provocat el tercer per mitjà de Marta González.

A la represa, amb el partit ja vist per sentència, les asturianes han volgut donar evidència del desnivell entre un equip i un altre, i en cinc minuts han anotat el quart i el cinquè, tots dos de Díez, la protagonista del partit. El Gijón ha abaixat el ritme i les de Pep Mateo han protagonitzat tímides escomeses, ja intranscendents, però no han pogut fer el gol de l'honor. El tècnic del Patí Hoquei, Pep Mateo, reconeix que el seu equip ha sortit a pista amb poca tensió competitiva.

Pep Mateo

El partit l'hem fet molt poc tens, molt poc intens, avui hi ha hagut falta de tensió sobretot en un partit que requereix tota la tensió perquè el rival es juga la tercera plaça.

La derrota deixa les santcugatenques novenes amb 26 punts, i tornaran a la competició d'aquí a dos caps de setmana, amb una doble jornada a terres gallegues contra els dos últims de la categoria, Traviesas i Borbolla.