El femení del Junior paga els errors en atac i perd contra la Reial Societat


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba perd (1-2) en el primer partit de les semifinals del play-off pel títol de lliga contra la Reial Societat. Un matx controlat per les santcugatenques en tot moment, però en què no han sabut aprofitar les nombroses ocasions de què han disposat per avançar-se. Per contra, les visitants han estat molt efectives i s'han acabat enduent el primer punt de l'eliminatòria.

Derrota dolorosa la que ha patit el femení del Junior davant una Reial Societat que s'ha mostrat molt efectiva en atac i ha tingut un punt de sort per evitar els gols santcugatencs. En el primer temps, les locals han pogut avançar-se després d'una bona jugada de conjunt que Stephanie Riordan no ha sabut materialitzar. Els primers 35 minuts han finalitzat amb empat a zero.

El segon temps ha seguit amb la mateixa dinàmica, amb un Junior que controlava el joc i arribava amb perill, però unes vegades la falta de punteria i d'altres l'encert de la portera basca han evitat que les santcugatenques es posessin per davant.

Ha estat Ybarra la que ha avançat les basques després d'un penal còrner. Un gol que ha tirat per terra les esperances santcugatenques i més quan Guajardo ha fet el segon. Semblava que estava tot sentenciat, però Cristina Guinea ha donat emoció als darrers minuts escurçant distàncies en un marcador que no s'ha mogut més.

El tècnic del femení del Junior, Joan Vidal, creu que les seves jugadores han fet un bon partit però que han reaccionat tard.

Joan Vidal

Tinc la sensació que hem controlat el partit i hem fet bé coses que abans no feiem. Després del segon gol hem tingut una baixada i tot i fer l'1-2 ens ha faltat temps.


La següent setmana es disputa el segon partit de l'eliminatòria, i en aquest cas serà a Sant Sebastià. Ara per ara les donostiarres van un a zero per davant i tindran dues oportunitats per sentenciar les semifinals en el seu camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.