El Patí Hoquei Club SC i Pep Mateo mantenen el seu compromís un curs més


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, una temporada més

L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, una temporada més

Pep Mateo seguirà una temporada més al capdavant del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení. El tècnic i el president de l'entitat, Francesc Marzá, han tancat la renovació i l'entrenador assegura que de cara a la temporada que ve l'objectiu passa per ser entre les sis primeres de la classificació.

Pep Mateo conduirà per segona temporada seguida el Patí Hoquei a l'Ok Lliga femenina. El tècnic, que enguany està a un pas de signar la permanència a la màxima categoria estatal, ha recordat la necessitat de refer la plantilla per al curs que ve, tenint en compte les baixes de Carolina Escobar i Ariadna Masmitja. Aquests canvis passen per la reincorporació ja confirmada de Maria Rosa Tamburini i amb la recerca d'un nou fitxatge, un perfil de jugadora atacant, amb arribada i golejadora.

Els objectius passen per millorar el rendiment d'enguany i acabar el curs en el grup dels 'grans' de la competició, és a dir, entre els sis primers. Una de les altres fites és ser a la Copa de la Reina. Segons Mateo, la Federació Espanyola de Patinatge s'estaria plantejant ampliar a vuit els equips que participin a la competició del KO. En aquest cas, les santcugatenques tindrien serioses opcions a ser-hi, segons Mateo.

Pep Mateo

Ens marcaríem aquest objectiu que seria entrar a la Copa de la Reina i, si no, mirar d'entrar entre les sis primeres.


Respecte a la nova incorporació, Mateo ha assegurat que hi ha hagut negociacions però que, fins al moment, en cap d'elles s'ha arribat a un acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.