El benjamí del Patí Hoquei juga a casa el campionat territorial de Barcelona


  • Comparteix:

El benjamí del Patí Hoquei disputa el campionat territorial de Barcelona / Foto: Patí Hoquei

El benjamí del Patí Hoquei disputa el campionat territorial de Barcelona / Foto: Patí Hoquei

L'equip benjamí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup B juntament amb Vilassar i Sentmenat al campionat territorial de Barcelona que acull aquest cap de setmana el pav 2 de la Rambla del Celler. Un total de 12 conjunts buscaran alçar-se amb la competició, màxima categoria de l'hoquei patins català.

Els primers classificats de cada grup accediran a les semifinals de la competició. La fase de grups es disputa dissabte des de les nou del matí fins a les nou del vespre. Manlleu, Cerdanyola i Voltregà al grup A, Vilassar, Sentmenat i Patí Hoquei al B, Vic, Sant Josep i Santa Perpetua al C i Caldes, Congrés i Vilanova al D són els equips que participen al campionat.

El Patí Hoquei debuta disabte a les deu contra el Vilassar i tancarà la fase de grups contra el Sentmenat a tres quarts de set de la tarda. Diumenge la gran final tindrà lloc a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.