David Martínez acompanyarà Guillem Fox a l'Ok Lliga amb el Vendrell


  • Comparteix:

David Martínez marxarà del Barça B a final de temporada i fitxarà pel Vendrell / Foto: FC Barcelona

David Martínez marxarà del Barça B a final de temporada i fitxarà pel Vendrell / Foto: FC Barcelona

Els dos jugadors santcugatencs d'hoquei patins Guillem Fox i David Martínez fitxen pel Vendrell d'OK Lliga, màxima categoria estatal, procedents del Barça B que milita a Primera Divisió. Fox i Martínez debutaran la propera temporada amb el que és l'actual campió de la Copa del Rei.

Martínez i Fox viuran el seu darrer partit amb la samarreta del Barça B precisament aquest dissabte davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el seu anterior club. Els dos conjunts tancaran la lliga de Primera Divisió en aquest matx entre dos conjunts de mitja taula.

Per a Fox i Martínez serà un partit especial perquè deixaran el Barça i jugaran la temporada vinent amb el Vendrell. Fox actua de porter i és una de les joves promeses de l'hoquei patins. Martínez és un defensa amb gran projecció ofensiva després de marcar 28 gols. A més, Martínez ha debutat amb la selecció espanyola absoluta a la Copa Llatina.

Martínez i Fox amb el Vendrell, Pablo Aguarón amb el Vilafranca, si finalment renova, i Pol Galbas, amb el Calafell, seran els representants santcugatencs a l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.