El Club Deportiu Terrassa trenca la imbatibilitat del Junior

El femení del Junior d'hoquei herba pateix la primera derrota de la temporada (1-2) contra el CD Terrassa i trenca així una ratxa de sis victòries consecutives. Les locals han desaprofitat moltes ocasions de gol, sobretot des de la linia de penal còrner, i les egarenques han estat molt encertades en defensa i han sabut materialitzar les poques ocasions que han tingut.

El primer quart ha finalitzat amb empat a zero, tot i tenir tres penals còrner les locals. Aquest diumenge no han estat gens encertades en aquest aspecte i n'han desaprofitat fins a set durant tot el partit. A l'inici del segon quart, Carlota Petchamé ha anotat per a les santcugatenques, però les egarenques no han baixat el ritme i han començat a arribar amb perill. En poc menys de cinc minuts les visitants han donat la volta amb dos penals còrner consecutius transformats, el primer per a Pons i el segon per a Ycart.

Quedaven dos quarts i semblava que les santcugatenques tindrien temps de remuntar, però les egarenques han estat molt bé en defensa i el Junior no ha fet el seu habitual joc combinatiu. Malgrat haver-ho intentat, l'atac de les locals no ha estat fi i al final els tres punts han marxat a Terrassa.

El tècnic del femení del Junior, Joan Vidal, creu que el seu equip ha pecat d'individualista en alguns moments.

Joan Vidal

Elles no han tingut gaires ocasions i en canvi nosaltres arribem però no hem estat eficaces de cara porteria.

La derrota fa perdre el liderat a les santcugatenques i la setmana vinent visiten al nou líder, el Club de Campo.