Les 'Red Sticks' Petchamé i Guinea s'imposen a Alemanya amb la primera victòria dels Jocs


  • Comparteix:

Les 'Red Sticks' jugaran el penúltim preliminar / Foto: Instagram Absoluta Femenina d'Hockey Herba

Les 'Red Sticks' jugaran el penúltim preliminar / Foto: Instagram Absoluta Femenina d'Hockey Herba

Les jugadores santcugatenques de l'absoluta d'hoquei herba, Carlota Petchamé i Cristina Guinea, han assolit aquest dijous el seu primer triomf en el decurs dels Jocs Olímpics de Rio. Les 'Red Sticks', amb gol de Guinea al minut nou, han plantat cara a Alemanya (1-2), després d'encadenar tres derrotes. L'última cita de la fase de grups serà aquest dissabte contra Corea del Sud.

La concentració a les files de la selecció espanyola d'hoquei herba femení ha sortit efecte després d'un mal inici en els Jocs Olímpics. Nova Zelanda va guanyar aquest dimecres les vermelles (2-1), però aquest dijous la sort ha canviat per a les d'Adrian Lock. En declaracions a Cugat.cat, Carlota Petchamé reconeix que han estat més resolutives en aquest últim partit.

Carlota Petchamé

Estem molt contentes per la victòria. S'ha jugat un bon partit sobretot perquè hem estat encertades de cara a la porteria. I ara a pensar a guanyar Corea i tenir sort amb la resta de resultats per entrar a quarts.


Les jugadores de la selecció espanyola han perdut tres dels quatre partits jugats fins ara a la fase de grups: els Països Baixos (5-0), la Xina (0-2) i Nova Zelanda (2-1).

L'últim partit de la ronda preliminar serà enfront Corea del sud, aquest dissabte a les deu de la nit.

Carlota Petchamé és jugadora del Junior i Cristina Guinea va fitxar per l'Alster alemany després de més de 15 anys al club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.