El Junior masculí empata (1-1) al camp de la RS Tenis a la quarta jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba

El Junior suma dues victòries, un empat i una derrota en quatre jornades

El masculí del Junior d'hoquei herba aconsegueix un empat (1-1) en la visita al camp de la Real Societat de Tenis de Santander. L'equip santcugatenc hauria pogut endur-se la victòria però ha desaprofitat un penal córner ja amb el temps esgotat. Després de quatre jornades, el Junior suma 7 punts i se situa quart a la classificació de la Divisió d'Honor d'hoquei herba.

L'equip dirigit per Jorge Dabanch no ha pogut passar de l'empat davant la RS Tenis, en un partit dur i igualat amb alternatives per als dos conjunts. El Junior ha dominat la possessió des de l'inici del matx, però les oportunitats més clares han estat per a l'equip local, que ha obligat el porter blau-i-negre Cesc Mata a fer dues intervencions de mèrit.

Ja a la segona meitat, el Junior ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de l'argentí Marc Ganly. En paraules del tècnic, Jorge Dabanch, l'equip santcugatenc ha fet un gran tercer quart i ha gaudit de diverses ocasions per marcar un segon gol que hauria resultat definitiu.

Però el Junior no ha sabut tancar el partit i a l'últim quart el Tenis ha empatat amb un gol de penal-córner. Ja amb el temps esgotat, el Junior ha tingut una oportunitat d'or per endur-se la victòria amb un penal-córner que Gerard Garcia no ha pogut transformar. Al final, empat a un i la sensació que els blau-i-negres han deixat escapar dos punts importants tot i mantenir la bona línia de joc dels últims partits.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, ha lamentat no tornar amb els tres punts de Santander, però confia que els resultats positius arribaran.

Jorge Dabanch

Avui hem aconseguit un empat però podríem haver guanyat. No tot és el resultat, si l'equip segueix jugant en aquesta línia podem guanyar.

Dissabte que ve el Junior visita el camp de l'Egara a les tres de la tarda a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor.