El Junior supera l'Egara i es classifica per a la final del Campionat de Catalunya

Les santcugatenques s'imposen a les egarenques en un duel farcit d'alternatives i opten, aquest diumenge, a reeditar el títol


  • Comparteix:

El Junior supera (3-2) l'Egara a les semifinals del Campionat de Catalunya i aquest diumenge té la oportunitat, davant del Polo, de reeditar el títol que va aconseguir el curs passat. Les dianes de Laura Bosch, Anna Gil i Tània Escaich han decidit un duel en què els dos conjunts han concedit oportunitats i han comès molts errors.

El Junior i l'Egara han protagonitzat unes semifinals del Campionat de Catalunya pròpies d'un duel de pretemporada. Imprecisions, errors i descuits a dojo en un duel entre dos equips cridats a estar a la zona alta de la taula. Les santcugatenques han estat més fines de cara a porteria i han segellat el bitllet per a la seva tercera final consecutiva. D'aquesta manera, el conjunt de Joan Vidal opta aquest diumenge a reeditar el Campionat de Catalunya que va alçar el curs passat. El Polo, que va ser subcampió l'any passat, serà el rival de les santcugatenques.

Les santcugatenques han hagut de suar molt l'accés a la final. Després d'un primer quart en què els dos conjunts s'han pres les mesures, el partit ha embogit. L'Egara, mitjançant Carola Salvatella, s'ha avançat en un segon període que ha tingut de tot. Laura Bosch, desviant un llançament dins l'àrea, i Anna Gil, després d'una extraordinària jugada individual, han capgirat el marcador. Les egarenques no s'han arronsat i han tornat a posar les taules amb una diana de Sophia Willig.

A la represa, el Junior ha posat una marxa més, s'ha sabut defensar amb èxit i ha decidit el duel amb el 3-2, obra de Tània Escaich.

La final del Campionat de Catalunya entre el Junior i el Polo es disputarà aquest diumenge, a l'una del migdia, al Lluís Serrahïma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.