El Junior s'acomiada del 71è Torneig de Reis sense aconseguir cap triomf


  • Comparteix:

Les jugadores del cadet del Junior / Font: Cedida

Les jugadores del cadet del Junior / Font: Cedida

El conjunt cadet femení del Junior no ha pogut aconseguir cap victòria en la seva participació a la 71a edició del Torneig de Reis que organitza el Reial Club de Polo de Barcelona. Les santcugatenques han tancat la competició amb un empat (4-4) davant l'Amsterdam però, ens les dues primeres jornades no havien estat massa encertades i havien caigut derrotades.

L'equip cadet femení del Junior ha tancat la seva participació en la 71a edició del Torneig de Reis del Polo amb un balanç de tres derrotes i un empat. L'Amsterdam, que en la jornada inaugural de la competició havia endossat un contundent 6-0 a l'equip santcugatenc, ha vist com les blau-i-negres reaccionaven en el partit disputat aquest dissabte i sumaven l'únic punt del torneig després d'empatar a quatre. El Polo, que havia guanyat els dos duels contra el mateix Junior per golejada (8-0 i 3-0), s'ha endut el títol en la categoria cadet femenina amb un balanç de quatre triomfs i sense rebre cap gol en contra.

A més del torneig de base, els primers equips del Polo, el masculí i el femení, han disputat dos partits contra combinats d'estrelles en que hi han destacat les davanteres del Junior Anna Gil i Carlota Petchamé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.