El femení del Junior es classifica per a la seva tercera final consecutiva de la Lliga Iberdrola

El femení del Junior es classifica per a la final de la Lliga Iberdrola després de superar (0-1) el Club Egara a les semifinals, i s'asseguren així un lloc a Europa per a la temporada que ve. Un gol de Carlota Petchamé ha estat suficient perquè les santcugatenques busquin de nou el seu primer campionat de lliga davant el totpoderós Club de Campo. El matx es disputa demà a la una del migdia a les instal·lacions del Club Egara.

El primer quart ha estat molt igualat i cap dels dos equips ha tingut el domini del joc. Els aficionats no han pogut veure moltes arribades a porteria, en un partit travat en els primers minuts. La primera clara ha estat per al Club Egara, tot i que el primer gol i únic partit ha estat obra de Carlota Petchamé per al Junior. Una diana que ha donat el triomf a un conjunt santcugatenc que en el comput global del partit ha estat superior, amb més encert i més ocasions.

En tercer quart el conjunt de Joan Vidal ha tingut més ocasions per fer més gran l'avantatge, però no ha sabut aprofitar-les, tot i tenir el domini del joc. Un domini que en el darrer període ha estat més de les egarenques, però que no han sabut traduir amb clares arribades, tret d'una en un penal córner. Les de Joan Vidal han tingut la sentència a la contra.

Al final, victòria de les blau-i-negres que aquest diumenge jugaran davant el Club de Campo, el gran dominador de la competició en els darrers anys, una nova final. Les madrilenyes sumen vint títols i mentre que les santcugatenques busquen la primera copa de campió, acumulant cinc subcampionats.

Joan Vidal

És el millor equip d'Espanya i un dels millors d'Europa. Hem de fer un partit perfecte i creure-hi.