El Júnior femení cedeix un empat contra l'Egara en els últims minuts del partit

La falta de punteria del Junior deixa sense victòria l'equip santcugatenc davant l'Egara

El primer equip femení del Júnior ha empatat a casa contra l'Egara (1-1) en el partit corresponent a la jornada 12 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc ha desaprofitat l'avantatge que duia en el marcador i ha deixat escapar la victòria en la recta final del matx. Amb aquest empat, el Júnior es manté en quarta posició amb 22 punts. La setmana que ve, les blau-i-negres visitaran el camp de l'Atletic Terrassa.

L'arribada de l'últim quart ha revolucionat un partit que, fins aleshores, havia estat força ensopit. El Júnior ha obert la llauna al minut 64, gràcies a una rematada a l'aire de Mariona Serrahima. La jugadora ha aprofitat una passada dins de l'àrea després d'una bona jugada col·lectiva.

Amb el poc marge de temps que quedava, semblava que aquesta diana serviria per deixar els tres punts a casa. Però l'Egara no ha abaixat els braços i s'ha llançat a l'atac. Una falta dins de l'àrea comesa per la portera blau-i-negra, Aleisha Power, ha servit en safata l'empat al conjunt terrassenc. Berta Bonastre ha transformat el penal que ha situat la igualtat al marcador quan faltaven menys de dos minuts per al final.

Amb aquesta diana, el Júnior i l'Egara s'han repartit els punts d'un derbi vallesà intens però que, abans de l'últim quart, ha tingut poques oportunitats de gol. Les millors ocasions per a tots dos conjunts havien arribat a partir de penals-còrners que no han entrat dins dels tres pals.