H.HERBA: Les juvenils del Júnior, terceres al Torneig de Reis del Polo


  • Comparteix:

Les juvenils del Júnior es classifiquen terceres en el Torneig de Reis del Polo. El conjunt entrenat per Júlia Menéndez fa un excel·lent paper en una competició que li ha servit de preparació per a la lliga catalana, que comença el pròxim cap de setmana. Les santcugatenques esperen accedir directament al campionat d'Espanya, que es disputarà al maig.


L'equip juvenil del Júnior ha estat a l'alçada d'un torneig que es va adjudicar l'equip holandès del Den Bosch. El segon lloc va ser per a la selecció sub-18 belga, que en la lligueta prèvia va vèncer el Júnior per 2 a 1.
Aquest cap de setmana el conjunt blau-i-negre s'estrena en la lliga catalana amb la intenció de classificar-se entre els dos primers per accedir directament al campionat d'Espanya.

L'entrenadora del conjunt juvenil Júlia Menéndez s'ha mostrat satisfeta amb la participació del seu equip en el torneig barceloní i ens ha parlat dels objectius per a la lliga catalana en aquesta entrevista concedida a Carme Reverte.


Júlia Menéndez

El nostre objectiu és classificar-nos entre els dos primers de la lliga catalana per accedir directament al campionat d'Espanya.



La lliga catalana en categoria juvenil s'inicia aquest cap de setmana fins al maig en què es disputarà el campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.