HOQUEI HERBA: El Júnior femení rep les madrilenyes del Club de Campo


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba s'enfronta aquest cap de setmana al conjunt madrileny del Club de Campo, setè classificat. Les santcugatenques són terceres amb tretze punts i cal que guanyin aquesta jornada per consolidar-se en les primeres posicions. L'última jornada les blau-i-negres van guanyar el Taburiente a domicili.

L'equip de Lluís Casas s'encara aquest cap de setmana al Club de Campo que es troba a 4 punts de les santcugatenques. En la darrera jornada el Júnior va vèncer al Taburiente per 0 a 2. De la seva banda el Club de Campo va empatar a un amb el darrer classificat, el Jolaseta.

El Club de Campo compta des d'aquest gener amb tres noves incorporacions, són jugadores argentines. Segons Casas és un equip molt inestable.

Lluís Casas

És un equip díficil d'analitzar ja que té molts moviments en les seves files. El seu perfil és una combinació de veterania i jugadores estrangeres.


Les santcugatenques han guanyat els últims cinc partits que han jugat. Casas creu que una nova victòria serviria per consolidar-se en el grup capdavanter, i afegeix que la posició en què es troben se l'han guanyat partit a partit.

Lluís Casas

Tenim sensació d'estabilitat i un nivell de joc força bo i força constant. Això ens dóna confiança per mantenir aquesta posició o millorar-la.


L'entrenador de les santcugatenques podrà comptar amb tota la plantilla ja que no té cap baixa. El partit es jugarà aquest diumenge a partir de la una del migdia a les instal·lacions santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.