HOQUEI HERBA: El conjunt masculí del Júnior puja a la Divisió d'honor en guanyar al Caldaria


  • Comparteix:

El Júnior ha derrotat al Caldarias i puja a la Divisió d'honor

El Júnior ha derrotat al Caldarias i puja a la Divisió d'honor

El Júnior masculí d'hoquei herba retorna a la Divisió d'honor després de derrotar al Caldaria Barrocas per 2 gols a 0. Els de Toni Forrellat superen en l'últim quart d'hora a un rival ultradefensiu. Els santcugatencs es jugaran la setmana vinent el campionat de lliga davant el Barça a les instal·lacions santcugatenques.

El Júnior ha assolit definitivament l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. Tot i la victòria el partit davant el Caldaria no ha estat massa còmode. Com explica Ricky Ruiz el conjunt gallec és molt dur, es tanca en defensa i això els fa difícils de superar.

Ricky Ruiz

El Caldaria és un equip molt fort, que es tanca molt bé en defensa.


L'esforç ha estat recompensat amb aquest ascens que ja és matemàtic, no només pel Júnior sinó també pel Barça. Això significa que el pròxim partit de lliga que enfronta Júnior i Barça només pot decidir qui té més números per fer-se amb títol de campió de lliga. Ricky Ruiz avança que serà un partit per gaudir.

Ricky Ruiz

En el pròxim partit ens efrontem primer contra segon sense la pressió per assolir l'ascens, per tant serà un partit per disfrutar.


Això serà el pròxim cap de setmana. El Júnior de Toni Forrellat farà d'anfitrió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.