HOQUEI HERBA: Excel·lent Diada de l'hoquei català a les instal·lacions del Júnior


  • Comparteix:

Uns 600 nens i nenes d'equips com l'Egara, el Deportiu Terrassa o el Polo, entre altres, han participat en la Diada de l'hoquei herba català, que també ha servit per premiar els conjunts guanyadors de la present temporada. El coordinador de la base del Júnior, Ezequiel Paulón, ha fet un balanç positiu de la Diada d'enguany, organitzada pel club santcugatenc.

Ezequiel Paulón es mostrava molt content, sobretot per poder haver complert els horaris dels partits, en l'edició de l'Avantmatx dissabte al migdia. L' escoltem.

Ezequiel Paulón

Molt content per aquesta festa de l'esport català i per haver complert els horaris dels partits.


Paulón analitza detingudament la base del Júnior en l'esport de l'hoquei herba i diu que veu un futur molt prometedor tant en quantitat de nois com en qualitat dels mateixos.

Ezequiel Paulón

Hi ha un futur prometedor dins la base del Júnior.


A partir d'ara, a descansar per poder començar la temporada vinent amb les forces necessàries per fer tants bons resultats com en aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.