El Júnior presenta els equips d'escola i els nous fitxatges de la temporada


  • Comparteix:

El Júnior presenta dissabte la predrera i els fitxatges dels equips sènior per aquesta temporada. L'escola d'hoquei herba, formada per 150 nens i nenes, es fixa com a objectiu principal augmentar el nombre de jugadors i jugadores. La jornada es completarà amb alguns partits amistosos entre els equips de l'entitat.

Els 14 equips que formen l'escola d'hoquei herba del Júnior, els seus entrenadors i els nous fitxatges de la temporada, seran els principals protagonistes de la jornada de presentació que el club farà dissabte. Els equips de Divisió d'Honor, tant el masculí com el femení, seran presents a l'acte per participar als partits amistosos que es disputaran entre diferents equips de l'entitat. Ezequiel Paulón, director de la secció i de l'escola del Júnior explica com anirà el dia de la presentació.

Zeque Paulón

Hi haurà la presentació dels equips, el discurs del president, la fotografia oficial de cada equip, i partits que jgaran els equips de divisió d'honor amb els més petits.


El nombre de nens i nenes que formen l'escola del Júnior ha augmentat en 30 nens i nenes, i ara se situa en els 150 inscirts. Paulón defineix els objectius de l'escola.

Zeque Paulón

Volem incrementar el nombre de nens i nenes, però també obtenir una bona progressió en la tècnica, tàctica i física. Cada categoria a més té els seus objectius específics.


Dissabte a partir de dos quarts d'onze del matí tindrà lloc la presentació dels equips del Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.