El Júnior, esperançat després dels resultats de l'última jornada


  • Comparteix:

El Júnior masculí rep aquest cap de setmana la visita de l'Egara, que ve d'empatar amb el Barcelona i que ocupa el 4art lloc en la classificació. Per la seva banda, els santcugatencs només han pogut aconseguir 1 punt en quatre partits, la qual cosa els situa a la part baixa de la taula.

L'empat de la setmana passada hauria de tenir continuïtat. Aquesta jornada el conjunt de Toni Forrellat rep un dels equips forts de la divisió d'honor, tot i que ara com ara només ha sumat 5 dels 8 punts possibles.

El conjunt egarenc està molt sòlid en defensa com demostra el fet que és el segon equip qe menys gols ha encaixat, 6 en 4 partits. En canvi, el Júnior té una estadística totalment oposada. El conjunt santcugatenc és el segon equip més golejat.

Ezequiel Paulón, jugador local, afirma que l'equip està bé psicològicament i esperançat després dels resultats de l'última jornada.

Ezequiel Paulon

Estem bé psicològicament, però estem pagant l'adaptació a la categoria.


Aquesta partit corresponent a la cinquena jornada de lliga de la Divisió d'Honor masculina tindrà lloc diumenge a dos quarts d'una del migdia al Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.