El Júnior decideix la seva plaça per a la Copa de la Reina enfront l'Ourense


  • Comparteix:

Després de l'ensopegada a l'Alvericia davant el Santander, el Júnior no pot badar. El conjunt santcugatenc intentarà refer-se de la derrota d'ahir per 2 a 1superant un Ourense empatat a punts a la classificació. Aquesta jornada definirà els equips que disputaran la Copa de la Reina.

La jornada extra que es va disputar aquest dijous ha suposat la quarta desfeta del Júnior a la lliga.
Tot i la derrota l'equip santcugatenc va fer un bon matx, ja que sempre va anar per davant en el marcador fins que el conjunt local va remuntar el partit. La sort de cara a porteria, que no va estar amb el Júnior, la pressió del Sardinero i algunes decisions puntuals que l'àrbitre no va encertar van ser conseqüència directa d'aquesta d'aquest resultat final de 2 a 1. La jugadora del Júnior, Júlia Menéndez, diu que el partit es va perdre per la mala sort.

Julia Menendez

L'àrbitre s'ha equivocat en una decisió de penalti - còner i això ens ha perjudicat, ja que ha significat el 2 a 1 final.


Aquest diumenge el Júnior femení torna a jugar partit de lliga. El rival serà l'Ourense, un equip que destaca per estar amb els mateixos punts que les vermell-i-negres, 7, i per ser un conjunt molt lluitador. Aquest matx també pot decidir com queden les posicions pels enfrontaments de la Copa de la Reina. Menéndez ho explica.

Julia Menéndez

Una equivocació de l'àrbitre ha fet possible el segon gol del Sardinero. No hem jugat malament, però aquest error ens ha perjudicat molt.


L'equip del Júnior no podrà comptar amb Perla Casei, sancionada. El matx tindrà lloc diumenge a dos quarts d'una del migdia a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.