L'equip masculí del Júnior prepara el campionat de Catalunya de sala


  • Comparteix:

El conjunt masculí del Júnior porta ja dues setmanes preparant el Campionat de Catalunya d'hoquei sala i la tornada a la lliga de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els homes de Toni Forrellat tenen molt clar que, ara per ara, l'objectiu principal és salvar la categoria.

Des de fa dues setmanes l'equip masculí del Júnior ha tornat a les sessions d'entrenaments. Els homes de Toni Forrellat alternen en aquests moments els entrenaments d'hoquei sala i els d'hoquei herba. La primera cita dels santcugatencs és a finals de gener quan tindrà lloc el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Toni Forrellat, tècnic del conjunt, explica com enfoquen els entrenaments.

Toni Forrellat

Anem fent amistosos cada setmana amb l'Egara, l'Atlètic i el Polo. Enfoquem tot el que fem amb la lliga d'herba, el nostre objectiu principal és la permanència.


Pel que fa a la competició de Divisió d'Honor d'hoquei herba, el conjunt del Júnior ocupa l'últim lloc de la classificació. La lliga tornarà el proper 19 de febrer i els santcugatencs visitaran el complicat camp del líder, l'Atlètic. Toni Forrellat és optimista i afirma que la segona volta serà diferent.

Toni Forrellat

Hem tingut una volta d'adaptació, ha estat dura i ens ha sorprès. Però ara ja sabem de què va. Hem de tirar tots del carro i superar-ho.


Ara per ara, l'objectiu màxim de l'equip és la permanència i la millora dels aspectes tècnics i tàctics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.