El Júnior prepara el retorn a la lliga


  • Comparteix:

El Júnior masculí prepara la segona volta de la lliga amb diferents partits amistosos. En aquesta segona volta l'equip santcugatenc compta amb la incorporació dels argentins Vila i Esparis i amb les baixes dels holandesos De Hoog i Swart.

A l'equip santcugatenc li queda una setmana per començar la segona volta de lliga, i remontar posicions per tal de sortir de la zona de descens. Per fer-ho possible, l'equip s'està entrenant durament i jugant diferents partits amistosos.
Aquest divendres passat el conjunt blau-i-negre es va enfrontar a l'equip holandès Dusch a qui va guanyar 3 a 0. El jugador Borja Campos ens parla de com va veure el partit.

Borja Campos

Teniem nivells semblants i vamsaber controlar-lo.Vam estar encertats en defensa i aprofitar als contratacs.


El jugador Borja Campos remarca que el resultat els ha donat moral, no només pel fet d'haver guanyat, sinó perquè els de Toni Forrellat han pogut comprovar que les incorporacions dels davanters Vila i Esparis aniran molt bé de cara a aquesta segona volta, ja que era en la posició que més fallava l'equip.
Durant aquesta pretemporada, també hi ha hagut baixes,com la dels dos holandesos De Hooq i Swart. A més l'equip ha tret conclusions de la primera volta i ha canviat la tàctica.
D'altra banda però, l'equip ha jugat avui un partit amistós contra l'Egara en el què ha perdut per 3 a 1.
D'aquí dues setmanes el Júnior s'enfrontarà a l'Atlètic, equip capdavanter a la lliga que li treu 15 punts als santcugatencs, ja que ells tenen 17 punts i els locals tant sols 2.
El jugador Borja Campos comenta com veu el partit amb l'equip líder.

Borja Campos

És un partit difícil, durant aquests dies hem de treballar molt. Però hem canviat de tàctica, i esperem que vagi bé.


El Júnior haurà de treballar durament durant tota la segona volta per tal d'aconseguir la permanència en la divisió d'honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.