El Russelsheimer suma el seu catorzè titol europeu a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Russelsheimer alemany guanya l'Europeu d'hoquei sala femení, disputat a Sant Cugat, en derrotar a la tanda de penals al Ritm Grodno de Bielorussia. El Júnior, l'organitzador, aconsegueix la quarta posició i Maria Romagosa rep el trofeu a la millor jugadora del torneig. Lluís Recoder qualifica d'èxit esportiu i organitzatiu aquesta competició amb un PAV-3 que s'ha omplert els tres dies de torneig.

Una final sempre és una final i normalment sempre arriben els dos millors conjunts de la competició i així ha estat. El Russelsheimer alemany, campió en tretze edicions, ha revalidat el títol encara que les jugadores han hagut de suar molt i també han tingut la sort necessària. El Ritm Grodno de Bielorússia li ha posat les coses molt difícils ja que al final del temps reglamentat l'empat a 2 s'instal·lava en el lluminòs del PAV-3. Els penalts, anomenants en hoquei sala strokes, serien els que dictarien sentència. Tot i que el Ritm Grodno tenia la millor portera del torneig, les bàvares han fet valer la seva major experiència i en el darrer llançament, d'una tanda de nou penalts, s'han proclamat campiones.
Pel que fa al Júnior, s'ha quedat a les portes d'una medalla, en caure per 5 a 6 a la final de consolació davant el Cambrai francès. La nota més destacada ha estat l'elecció de Maria Romagosa com a millor jugadora del torneig. El president del Júnior, Xavier Riba, es mostrava satisfet per l'èxit organitzatiu i esportiu del seu club.

Xavier Riba

És un èxit organitzatiu i esportiu per la nostra entitat


Lluís Recoder tampoc s'ha volgut perdre la final acompanyat per la directora del Consell Català de l'Esport, Mercè Curull, i el regidor d'esports, Xavier Cortés. Per Recoder aquest Europeu és un fet històric per la nostra ciutat.

Lluís Recoder

L'Europeu és un èxit esportiu immens pel Júnior i la ciutat


Una dissetena edició de la Copa d'Europa d'hoquei sala que s'ha fet per primer cop a la història a la nostra ciutat i que ha comptat amb els millors equips del continent, entre ells, el Júnior.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.