El Júnior perd 3 a 0 a Canàries


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba perd en el primer desplaçament de la lliga. Les santcugatenques, que tenien cita amb el Taburiente canari, han encaixat tres gols en tant sols la primera part i no han sigut capaces de remuntar el marcador. Amb el resultat d'avui, les santcugatenques són setenes a la classificació.

El conjunt femení del Júnior ha perdut el primer desplaçament de la lliga al camp del Taburiente. A priori, tot feia pensar que les d'Andrés Barrientos podien guanyar, ja que, tot i només portar un partit de lliga, les canàries no havien tingut un bon inici. Tot i aquests pronòstics, les santcugatenques s'han trobat amb un equip molt fort que en tant sols 35 minuts de joc ha marcat els 3 únics gols del partit. A la represa, les blau-i-negres han jugat millor i han tingut diverses oportunitats de gol, però cap d'elles s'ha materialitzat. La jugadora Maria Romagosa ens comenta com ha vist el partit.

maria romagosa

La primera part ha sigut molt dolenta, i ens han marcat els tres gols. Hem jugat molt malament. La segona en canvi hem tingut més ocasions de gol, i hem jugat millor


Tot i ser molt aviat per treure conclusions sobre què és el que els pot passar al conjunt blau-i-negre,
la jugadora Maria Romagosa, comenta que falta compenetració entre les jugadores i el cos tècnic.

maria romagosa

Crec que encara no estem adaptades al sistema de l'entrendador.


Amb el resultat d'avui, les santcugatenques se situen setenes en la classificació, fet que les obliga a guanyar la jornada que ve davant l'Ourense, vuitè a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.