El Júnior guanya i es consolida com a líder de la Divisió d'Honor B

El Júnior masculí ha guanyat 2 a 1 contra el Caja Cantabria Sardinero i segueix líder de la categoria. El gran protagonista ha estat Ignasi Romagosa, autor dels dos gols de l'equip santcugatenc.

El Júnior ha espantat els fantasmes que van aparèixer després de l'empat a casa del Pedralbes amb una victòria molt treballada sobre el Caja Cantabria Sardinero de Santander per 2 gols a 1. Els santcugatencs han superat la baixa de Marcel Coleman amb un joc seriós i de control, liderats per un brillant Ezequiel Paulón i amb els gols d'Ignasi Romagosa. Precisament Paulón destacava al programa "Esport En Marxa" de Ràdio Sant Cugat que molts dels partits d'aquesta Divisió d'Honor "B" seran igualats i que s'ha d'estar encertat de cara a porteria.

Ezequiel Paulón

Tots els partits seran durs com els d'avui. Per tant, s'han d'aprofitar les ocasions de gol.

Els blau-i-negres han demostrat que són uns clars aspirants a l'ascens de categoria, i han encarrilat el partit ja a la primera part. Al minut 30 Ignasi Romagosa ha fet el primer gol culminant una brillant jugada per la banda, fet que ha col·locat l'1-0 al marcador, resultat que s'ha mantingut fins a la fi del primer temps. Tot i això, el Júnior ha tingut en l'última jugada el 2 a 0, amb un penal-còrner que Adrià Serrahima no ha aconseguit transformar.

La segona part ha seguit la mateixa tònica dels primers 35 minuts: joc controlat per part del Júnior i intents frustrats del Sardinero per retallar distàncies en el marcador. Amb el pas del temps, el Sardinero ha anat pujant les seves línies a l'atac en busca desesperada de l'empat, i això ha permès que el Júnior en un contratac posés el 2 a 0 gràcies a un altre gol de Romagosa, que sol davant del porter càntabre no ha perdonat.

El gol final del Sardinero només ha servit per maquillar el resultat, un 2-1 que permet al Júnior seguir com a líder invicte de la categoria amb 7 punts, compartit amb el RS Tenis. Ezequiel Paulón explicava que el bon ambient que es respira al vestidor aquesta temporada fa més fàcil comportar-se com un equip.

Aquest any l'ambient és molt diferent. Bon ambient que ajuda a fer equip.

La propera jornada el Júnior viatja a Madrid per enfrontar-se al Complutense, 5è classificat i que aquesta temporada s'està mostrant molt irregular a casa, ja que ha perdut dos dels tres partits com a local. Tot el contrari que els homes de Pablo Suárez, que han convertit el seu camp en un fortí.