Menéndez i Romagosa a per l'europeu de Manchester


  • Comparteix:

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba ha marxat aquest dilluns cap a la ciutat anglesa de Manchester amb les santcugatenques Maria Romagosa i Júlia Menéndez com a membres de l'expedició. El combinat nacional jugarà des del proper dissabte i fins al 26 d'agost la Copa d'Europa de Nacions.

L'equip en el que militen Romagosa i Menéndez arriba a la cita europea amb una trajectòria plena d'oscil·lacions en la que s'han alternat bons resultats, amb actuacions poc destacades com la de la Champions Trophy disputada a Argentina. En la fase de classificació la selecció està enquadrada en el grup B, juntament amb Alemanya, Ucrània i Azerbaian, un grup en que les espanyoles tindran com a màxim rival a les germàniques.

El format de competició estableix que dels dos grups de quatre es classificaran les dues primeres seleccions de cada grup, que passaran a disputar les semifinals. El primer partit de les jugadores de Pablo Usoz serà el primer dia de torneig i s'enfrontaran a Ucrània a partir de les onze del matí.

La gran favorita per endur-se el títol continental és un cop més la selecció holandesa, que arriba a la cita de Manchester en plena forma, després d'una fase de preparació en la qual només han perdut un partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.