Victòria de prestigi

El Junior femení aconsegueix una gran victòria en guanyar al líder Club de Campo per 3 gols a 2. Les noies d'Adrian Lock remunten un 0 a 2 en la segona part.

Remuntada espectacular la que han protagonitzat les noies del Junior davant el millor equip de la temporada, el Club de Campo. Les madrilenyes, líders del campionat nacional i vigents campiones de la Copa de la Reina, han dominat a plaer els primers minuts del matx. En part, per les facilitats donades per les santcugatenques que han sortit amb massa respecte al rival.

Poc més d'un quart d'hora han necessitat les visitants per marcar dos gols i posar el 0 a 2 al marcador amb el que s'arribaria al descans. Tot i la superioritat madrilenya, les blau-i-negres també han disposat d'algunes ocasions clares per marcar però la portera rival ha evitat el gol santcugatenc.

La segona part ha estat una altra història. Als cinc minuts Lucia Manes ha marcat l' 1 a 2, un gol que ha esperonat les santcugatenques i les ha portat a fer-se amb el control absolut del matx. Les jugadores del Júnior han començat a pressionar molt bé i fruit d'aquesta intensitat Maria Romagosa ha fet el gol de l'empat. Només calia acabar d'arrodonir la remuntada amb un gol i aquest, ha arribat cinc minuts després obra de Perla Cassey, quan marcava el definitiu 3 a 2. Els últims minuts, amb el Club de Campo a la desesperada, les santcugatenques han pogut ampliar la diferència al marcador però els pals ho han evitat.

Així ho explicava al final del matx el tècnic del Júnior, Adrian Lock.

Adrian Lock

La diferència entre la primera i la segona part ha estat la pressió i que a la segona hem marcat les oportunitats que hem disposat

La victòria d'aquest cap de setmana dóna molts ànims a les santcugatenques per entrar al play-off amb comoditat. La setmana vinent el Júnior visita l'Atlètic Terrassa, cinquè classificat de la Divisió d'honor.