El Junior busca el punt de la tranquil·litat


  • Comparteix:

El Junior masculí rep diumenge el Benalmádena en la penúltima jornada de la Divisió d'Honor 'B'. Els de Pablo Suárez, ja descartats per l'ascens, necessiten sumar un punt que certifiqui la continuitat, un any més, a la segona categoria de l'hoquei estatal.

Una setmana després de perdre, al camp del Vallès Esportiu, totes les opcions de pujar de categoria, el Junior ha de puntuar per no complicar-se la vida. Els deixebles de Pablo Suárez reben el penúltim classificat de la lliga, el Benalmádena, que està a tres punts dels santcugatencs. Escoltem a Pablo Suárez, entrenador del Junior.

Pablo Suárez

No plantejarem el partit de manera diferent que en altres ocasions


Els malaguenys necessiten la victòria per no certificar el descens i complicar la vida al Junior, que quedaria a només un punt i que arribaria a la darrera jornada amb opcions de perdre la categoria. Per tant, el partit és el més important de la temporada. El matx és diumenge, 12:30 a les instal·lacions santcugatenques, Junior - Benalmádena.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.