Pablo Suárez deixarà el Junior a final de temporada


  • Comparteix:

L'entrenador del Junior masculí, Pablo Suárez, ha decidit deixar el club quan acabi la temporada. El tècnic gallec, que ha comandat el primer equip durant dues temporades, no continua per motius personals. Suárez, que es prendrà un any sabàtic, no creu, en cap cas, que el seu projecte hagi estat un fracàs tot i no aconseguir retornar l'equip a Divisió d'Honor.

Pablo Suárez abandona el vaixell. El gallec, que va arribar fa dues temporades al primer equip masculí per retornar-lo a la màxima categoria de l'hoquei estatal, marxa per voluntat pròpia sense haver complert l'objectiu. Un fet, però, que no el fa sentir-se decebut amb el seu treball. Segons Suárez, en cap cas es pot parlar de fracàs.


Pablo Suárez

L'ascens, amb l'equip d'aquesta temporada era un miracle. De fracàs res de res


De fet, el tècnic gallec creu que ha exprimit tot el suc a la seva plantilla. A més, ha recordat que ha aconseguit entrar a l'història del club.


Pablo Suárez

Ens hem classificat per una fase final de Campionat d'Espanya per primera vegada en 90 anys


Suárez no té pensat entrenar cap altre equip la temporada vinent. De fet, ha confessat a Cugat.cat que vol prendre's un any sabàtic per dedicar-se als seus negocis i a la seva família.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els dos anys de entrenador del Sr P.Suarez si que han sigut un fracas, mai a Divisio d'honor B, s'habian fet tan mals resultats, ell te la seva part de culpa, junt amb el DT, cada any han dit que tenian equip per pujar, pero s'ha fracasat. Bon vent Sr Pablo Suarez.

NEGROT. Enviat el 29/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.